Scheenbeschermers.nl is een merknaam en een geregistreerd handelsmerk van Moerland Marketing.

Bij gebruik van de website of services van scheenbeschermers.nl dient u te kennen te geven dat u de Algemene Voorwaarden heeft gelezen, begrepen en akkoord gaat met deze algemene voorwaarden (“Algemene voorwaarden” of ‘Overeenkomst”) en andere toepasselijke wetgeving, ongeacht of u wel of niet een geregistreerd lid bent van Scheenbeschermers.nl kan deze gebruiksvoorwaarden ten alle tijden zonder aankondiging veranderen en op de website plaatsen.

U gaat akkoord dat u deze gebruiksvoorwaarden regelmatig leest om op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen.

U kunt het gebruik van de website voortzetten wanneer u akkoord gaat met de vernieuwde gebruiksvoorwaarden.

Wanneer u niet akkoord gaat met de Gebruiksvoorwaarden, gebruik dan a.u.b. niet deze website.

U kunt deze algemene voorwaarden openen in een ander scherm zodat u deze kunt uitprinten.

Eigendom en Exploitatie

Scheenbeschermers.nl wordt beheerd door Moerland Marketing.
Moerland Marketing is een bedrijf gevestigd in Nederland.

Registratie

U zult uw gegevens bij Scheenbeschermers.nl kenbaar moeten maken wanneer u producten wilt bestellen via deze website.

In ruil voor het gebruik maken van onze website en te profiteren van onze diensten, gaat u akkoord dat uw persoonlijke informatie altijd eerlijk, zorgvuldig, en compleet is en dat u verzekert deze informatie bij houd zodat deze zorgvuldig blijft . Als er enige gegeven informatie incorrect is, is elke verplichting die Scheenbeschermers.nl heeft onmiddellijk ongeldig en nietig verklaard.

Voorwaarden van Registratie

Wanneer u jonger bent dat 18 jaar, zult u uw ouders of voogd om toestemming moeten vragen voordat u:

– Een e-mail verstuurd naar Scheenbeschermers.nl of commentaar op de website plaatst
– Scheenbeschermers.nl vraagt informatie naar u te e-mailen
– Enige informatie verzend naar Scheenbeschermers.nl
– Online iets aankoopt

Om verder te gaan met het gebruiken van deze website en haar aangeboden diensten, geeft u aan dat uw ouder of voogd akkoord gaat met het gebruik van deze website. WEES BEWUST dat elke minderjarige aanbevolen word om in overleg met hun ouders akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden voordat zij het registratieproces kunnen afronden.

Copyright

U erkent en gaat akkoord dat alle inhoud inbegrepen in deze website met inbegrip van, maar niet gelimiteerd tot, website design, tekst, weergaven, audio clips, video clips, logos, knop iconen en de selectie en regelingen ten alle tijden geïnvesteerd zijn door Moerland Marketing  of hun inhoud leveranciers en is beschermd door Nederlandse en internationale auteursrechten. U mag dit materiaal gebruiken alleen als het geautoriseerd is door de toepasbare wetten van auteursrechten. Onder voorbehoud van het voorgaande zijn, de pagina titels, zelfbewerkte weergave en iconen (tenzij anders aangegeven) dienstmerken, handelsmerken, en/of de huisstijl eigendom van Moerland Marketing.

Alle software gebruikt voor deze website is eigendom van Moerland Markting en is beschermd door Nederlandse en Internationale auteursrechten ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. Toestemming is gegeven om elektronische kopieen te maken en gedeeltelijke hard copies te printen van de website met het doel een aankoop te plaatsen en de website te gebruiken voor ALLEEN winkel doeleinden. Enig ander gebruik van materiaal van deze website, het omvatten maar niet gelimiteerd tot, reproductie voor andere doeleinden dan hierboven genoteerd staan, modificatie, distributie, transmissie, uitzenden, republicatie, downloaden of uploaden zonder de permis

Notificatie van Overtreding van Auteursrecht

Scheenbeschermers.nl, in geval van toepasselijke omstandigheden, accounts van gebruikers beeindigen die in overtreding zijn met de intellectuele eigendomsrechten van anderen. Als u denkt dat uw werk is gebruikt of gekopieerd op een manier die in overtreding is met de auteursrechten, bericht dan onze juridische afdeling met een bericht (‘Bericht’) met daarin de volgende elementen.

Een fysieke of elektronische handtekening van de persoon geautoriseerd om in de naam van de eigenaar van de auteursrechten die beweerd in overtreding te zijn;
Een discriptie van het auteursrechtelijke werk of werken die u beweerd in overtreding te zijn en die u verzoekt te verwijderen van de site;
Een discriptie van de locatie van het materiaal waarvan u beweerd dat het in overtreding is;
Informatie zoals uw huisadres, telefoonnummer en email adres waarmee vertegenwoordigers van Scheenbeschermers.nl contact met u kan opnemen;
Een verklaring van u waarin u in goed vertrouwen denkt dat het gebruik van het geidentificeerde materiaal in uw Bericht op de manier als verklaard het gebruik niet is geautoriseerd door de auteursrechtelijk eigenaar, zijn agent, of de Wet;
Een verklaring van u waar de informatie in aangegeven staat dat uw bericht accuraat is en u de auteursrechtelijke eigenaar bent of geautoriseerd bent door de auteursrechtelijke eigenaar.

Handelsmerken

U erkent en gaat akkoord dat de handelsmerken op deze website ten alle tijden eigendom van, Scheenbeschermers.nl en derden die vergunningen verlenen aan Scheenbeschermers.nl zijn (als toepasselijk). U zult verder geen gebruik maken van deze handelsmerken zonder schriftelijke toestemming van Scheenbeschermers.nl, Moerland Marketing, of handelsmerken van Derden zonder schriftelijke toestemming van Scheenbeschermers.nl, Moerland Marketing, en Derden die eigenaar zijn van het handelsmerk.

Voor meer informatie over intellectuele eigendommen, kunt u contact opnemen met Scheenbeschermers.nl

Inhoud geleverd door gebruikers

Als u communiceert of materiaal verstuurt naar deze website via onze editor, elektronische mail of anders, betreft afbeeldingen, teksten, commentaar, vragen, suggesties, en alle vormen van communicatie zullen deze worden behandeld als niet confidentieel/niet-merkgebonden. Dit betekent dat u geen gebruik kunt maken van claims of kunt beweren dat het gebruik van dit materiaal in overtreding is met uw eigendomsrechten omvattend, zonder beperking van morele rechten, merkgebonden rechten of een ander recht, met inbegrip van het recht de manier goed te keuren waarin Scheenbeschermers.nl dit materiaal gebruikt.

Elk materiaal voorgelegd aan deze website, kan aangepast, uitgezonden, veranderd, gekopiëerd, onthuld, gelicentiërd, gepresenteerd, uitgebracht, gepubliceerd, verkocht, overgebracht of gebruikt worden op een kosten-vrije basis door Scheenbeschermers.nl waar ook ter wereld, in elk medium, voor onbepaalde tijd.

Wees u bewust dat deze voorziening die u levert geen persoonlijke data bevat en en dat geleverde voorzieningen gecontroleerd worden en onder Scheenbeschermers.nl ‘Privacy Regeling’ valt welke onderdeel is van deze Algemene Voorwaarden.

Het wijzigen van de Gebruiksvoorwaarden

Scheenbeschermers.nl behoudt zich het recht om toe te voegen, wijzigen, veranderen of te verwijderen in elk onderdeel van de Algemene Voorwaarden op ieder moment. Wanneer er veranderingen zijn aangebracht aan de Algemene Voorwaarden zal er een notificatie gepubliceerd worden op de startpagina van de Website Scheenbeschermers.nl en daarmee worden gebruikers geïnformeerd over de aangebrachte aanpassingen. Als u doorgaat met het gebruik van deze website nadat er is aangegeven dat er veranderingen zijn aangebracht, geeft u aan akkoord te gaan met deze veranderingen. Scheenbeschermers.nl of Moerland Marketing mag toevoegen, aanpassen, veranderen, stoppen met, verwijderen van, en tijdelijk stopzetten van elke inhoud op de website, tijdelijk of permanent, op elk moment, zonder berichtgeving en zonder hier aansprakelijk voor te zijn.

Privacy

Scheenbeschermers.nl neemt privacy van de klant zeer serieus en handelt hier naar. Onze Privacy Regeling geeft informatie over het type informatie dat wij van u verkrijgen en informatie over hoe wij deze mogen gebruiken. U zal worden gevraagd de Privacy Regeling te lezen, welke onderdeel uit maakt van de Algemene Voorwaarden en legt uit hoe er met uw persoonlijke data omgegaan wordt bij Scheenbeschermers.nl.

Website Gebruik

U gaat akkoord dat u de website alleen gebruikt wordt op de manier die consistent is met de Algemene voorwaarden en overeenkomt met de wetten en regels. U gaat akkoord dat u deze website niet wordt gebruikt om materiaal als virussen,andere codes, mappen en programma’s te verspreiden die bedoeld zijn om storingen, vernielingen van computer software, hardware of telecommunicatie middelen te veroorzaken op de website. U erkent dat de website en alle goederen die u via de website verkrijgt alleen voor persoonlijk gebruik zijn en niet voor commerciële doeleinden of handel zijn zonder onze toestemming.

Afbeeldingen

De meerderheid van product beelden/fotos die getoond worden op de website, sociale media kanalen en in advertenties van Scheenbeschermers.nl zijn gecreëerd door ons eigen professionele team van fotografen, net zoals de meeste producten in eerste instantie worden verkocht op een Pre-Order basis en het beeldmateriaal een voorbeeld is van de product, kan het definitieve product kleine verschillen vertonen betreft kleur of patroon.. Wanneer het definitieve product bij Scheenbeschermers.nl ontvangen is en wij verschillen detecteren zullen wij nieuw beeldmateriaal creëren en deze op de website plaatsen.

Aansprakelijkheid: Hoewel wij ons best doen er voor te zorgen dat de beelden en discripties op de Scheenbeschermers.nl websites correct zijn, worden wij niet verantwoordelijk gehouden voor veranderingen die zijn aangebracht door de leverancier. Lees alstublieft de Veelgestelde Vragen door zodat u weet wat te doen als u ontevreden bent met het product dat u ontvangen heeft.

Goederen aankopen

Onze Veelgestelde Vragen sectie vertelt u hoe producten te bestellen en te betalen. Het bevat ook antwoorden op vragen over het leveren van onze producten, uw recht om aankopen te annuleren, het terugsturen van foutieve producten en onze kwaliteitsgarantie.

Scheenbeschermers.nl behoudt zich het recht om orders voor bulk of aankopen van grote bedragen niet te accepteren en het recht om prijzen en beschikbaarheidsinformatie te veranderen zonder kennisgeving.

Product bestellingen

Alle aankopen die via de website worden gedaan moeten de goedkeuring van Scheenbeschermers.nl krijgen voordat ze behandeld worden. Dit betekent dat Scheenbeschermers.nl een bestelling kan weigeren of annuleren, ongeacht of de bestelling wel of niet is bevestigd, voor welke reden dan ook, en zonder aansprakelijk te zijn aan u of ieder ander. Als u al betaald heeft voor een bestelling en deze word later geannuleerd, dan zal Scheenbeschermers.nl u het bedrag terugvorderen.

Internationale bestellingen

Zodra het pakket het land van bestemming bereikt, moeten alle douane of invoerrechten die door de overheid van het land van bestemming worden geheven, door de ontvanger worden gedragen.

Scheenbeschermers.nl heeft geen controle over deze kosten en kan niet voorspellen wat deze kosten zijn.

Het douanebeleid varieert van land tot land en kan worden gewijzigd.

Scheenbeschermers.nl adviseert elke klant om contact op te nemen met zijn/haar lokale douanekantoor voor verdere informatie voordat hij/zij een bestelling plaatst.

Website Promoties

Wees a.u.b. bewust dat alle promoties/acties op de website niet in combinatie met andere kortingen kunnen worden gebruikt.

Beschikbaarheid

Scheenbeschermers.nl zal er alles aan doen om te zorgen dat de website ten alle tijden volledig functioneel en up to date is met de meest recente beschikbaarheid.

Indien wij niet in staat zijn een besteld product te leveren zullen wij proberen u te assisteren met het zoeken van een alternatief waar u blij mee zal zijn.

Wanneer u niet voor een alternatief product kiest annuleren wij uw lopende transactie onmiddelijk. Houdt u er alstublieft rekening mee dat door het door transactietijd een paar dagen kan duren voor u het bedrag weer op uw rekening heeft staan.

In het geval dat wij de levering van onze leverancier niet of niet volledig hebben ontvangen zullen wij pre-order bestselling op chronologische volgorde uitleveren. Wij nemen contact op met klanten die hierdoor de bestelling missen en bieden een alternatief of retour van het bedrag aan zoals hierboven beschreven.

Pre-Order datums zijn voorlopig en ondanks dat wij bijna alles op tijd op voorraad binnenkrijgen dragen wij geen verantwoordelijkheid voor kosten gemaakt voor uw tijd, of diensten waar u voor heeft betaald wanneer er vertraging of geen levering van product plaatsvind.

Annulering

In overeenstemming met de Consumer Contracts Regulations 2013 heeft u 14 opeenvolgende dagen vanaf de dag nadat u uw pakket ontvangt om uw contract met ons te annuleren.

Als u dit wenst te doen vereisen we schriftelijke kennisgeving via e-mail of per post , voordat u uw pakket ontvangt of voordat u uw packet terug zend.

Als u kiest om te annuleren via het annuleringsformulier die u kan ontvangen van Scheenbeschermers.nl , zullen we u een volledige terugbetaling geven van de artikelen inclusief de verzendingskosten van de standard levering.

Als de goederen reeds al verzonden zijn en deze kunnen niet teruggestuurd worden naar ons voor u ze ontvangt, wordt verwacht dat u de kosten van de terugkeer dekt. Voor pakketten groter dan twee schoendozen en die meer dan 5 kg wegen, gelieve contact op te nemen met het team van Scheenbeschermers.nl die u advies kan geven om een betere methode te vinden om deze terug op te sturen.

Helaas kunnen we bestellingen met personalisatie niet annuleren eens de personalisatie begonnen is. Wij adviseren u dan ook dat u ons zo snel mogelijk contacteert, als u de bestelling wilt annuleren. Als de personalisatie nog niet begonnen is, zou er geen problem moeten zijn om uw bestelling te annuleren en kunnen we u dan ook een volledige terugbetaling vergoeden en een invulling van het annuleringsformulier is dan ook niet verijst.

Alle niet gepersonaliseerde geannuleerde goederen moeten in verkoopbare staat, ongebruikt en compleet met originele verpakking teruggestuurd worden naar ons. Bij terugkeer, gelieve de bescherm verpakking van een product met extra omverpakking terug te keren. Vermijd om post etiketten of tape op de verpakking te plaatsen want dit kan anders als niet verkoopbaar worden beschouwd.

Gepersonaliseerde Items

Scheenbeschermers.nl excuseert zich mede te moeten delen dat een gepersonaliseerde bestelling die al gepersonaliseerd en gekocht is niet meer veranderd of geannuleerd kan worden.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geruild tenzij het een productie fout bevat.

Scheenbeschermers.nl behoudt zich het recht om onze kennis en expertise te gebruiken in het positioneren van de personalisatie van de scheenbeschermers. Voorbeelden getoond vertegenwoordigen hoe de personalisatie eruit zal zien op een afgewerkt product en geeft een idee van de algemene plaats van de product personalisatie, echter blijft dit handwerk. Scheenbeschermers.nl produceert met liefde en vakmanschap de scheenbeschermers voor u, maar zijn niet aansprakelijk voor verschillen in het ontwerp die een centimeter of kleiner zijn.

Ons ervaren team zal er voor kiezen de meest geschikte kleur voor de personalisatie te gebruiken. Als je een specifieke kleur wilt, neem dan contact op met onze klantenservice om de opties te bespreken.

Pakket verloren in transitie

Terwijl goederen in transitie en onderweg naar u zijn is Scheenbeschermers.nl verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat aflevering ten minste is geprobeerd. In het geval dat u niet in staat bent het pakket te ontvangen op het door u opgegeven address voorzien wij u van voldoende assistentie zodat u het pakket kan lokaliseren en op kan halen bij het voor u relevante bedrijf.

Indien u uw pakket niet binnen de, in de winkelmand getoonde levertijd binnenkomt, traceer uw pakket dan alstublieft met de informatie verstrekt in de verzend bevestiging die u van ons hebt ontvangen. Als dit niet werkt en u problemen ondervindt met het traceren van uw pakket neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice via email of telefoon.

Wij vragen u vriendelijk om ons voldoende tijd te geven om met onze distributeurs te onderzoeken waar het pakket kan zijn voordat wij een nieuwe opsturen of uw bedrag vergoeden. Onderzoekstijden zijn vaak langer voor pakketten die verzonden worden naar landen buiten Europa. We zullen u niet onnodig laten wachten. In de meeste gevallen worden pakketten teruggevonden en sneller door u ontvangen dan wanneer wij een vervangend product zouden opsturen.

Retourneren

Alle door Scheenbeschermers.nl geleverde artikelen zijn afkomstig uit officiële bronnen en vallen onder de normale fabrieksgarantie. Als een terugbetaling vereist is, moeten de artikelen binnen 28 dagen na uw aankoop in hun originele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd. (Er kunnen uitzonderingen worden gemaakt voor cadeaugeschenken, neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice).

Let op: we bieden momenteel geen uitwisselingen of vervangingen voor geretourneerde artikelen, als u dit wenst, vraag dan om een terugbetaling voor de retour en plaats een nieuwe bestelling. Als u contact opneemt met ons klantenserviceteam, kunnen zij een gratis leveringsbon voor uw vervangende bestelling verstrekken.

Als u foute artikelen retourneert, moet u er rekening mee houden dat een terugbetaling alleen wordt verwerkt als we het artikel als fout beschouwen na onze beoordeling.

Helaas kunnen we een geretourneerd artikel dat gepersonaliseerd is niet accepteren tenzij het een fout van de fabrikant is. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

In alle gevallen moeten de geretourneerde artikelen zich in hun originele staat bevinden, inclusief elke verpakking. De artikelen zijn uw verantwoordelijkheid totdat ze ons magazijn bereiken. Zorg ervoor dat u uw aangifte op de juiste manier verpakt om schade aan de artikelen of dozen te voorkomen.

Als na inspectie van artikelen blijkt dat ze fout zijn of als Scheenbeschermers.nl artikelen verkeerd heeft verzonden, worden de originele verzendkosten en verzendkosten voor retourzending aan u geretourneerd. Als de oorspronkelijke verzendkosten voor meerdere artikelen waren, wordt slechts een deel van de kosten met betrekking tot het foute artikel terugbetaald.

We behouden ons het recht voor om een terugbetaling te weigeren als de geretourneerde artikelen geacht worden beschadigd of geknoeid mee te zijn, niet in overeenstemming met normaal gebruik. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Als u niet zeker weet waar u uw pakket naartoe moet sturen, neem dan contact met ons op.

( ADR ) Alternatieve Geschillenbeslechting

We hopen dat , als u ontevreden bent met de dienst of een product dat u van ons ontvangen hebt , u contact opneemt met ons en we zullen ons best doen om dit in orde te brengen voor u.

Links

Scheenbeschermers.nl kan links naar de websites verstrekken die onder het bezit van Scheenbeschermers.nl. Deze kunnen van geassocieerde bedrijven en/of websites zijn die zijn die van tijd tot tijd in het bezit zijn van derden die niet onder scheenbeschermers.nl of Moerland Marketing hun websites vallen. Alle links worden alleen verstrekt voor uw gemak. Toegang tot websites die eigendom zijn van derden is op uw eigen risico en  Scheenbeschermers.nl heeft geen verantwoordelijkheid noch aansprakelijkheid voor deze websites van derden.

Gepubliceerde activiteit

Scheenbeschermers.nl maakt het mogelijk voor u om acties op Scheenbeschermers.nl Website te plaatsen op Facebook, Instagram en ander sociale platvormen. Scheenbeschermers.nl controleert niet welke informatie er op deze sociale media geplaatst word. U gaat akkoord dat Scheenbeschermers.nl uw cookies kan bekijken wanneer u sociale platforms bezoekt en staat toe dat Scheenbeschermers.nl de informatie kan gebruiken afkomstig van deze platforms. U kan deze optie de-activeren op uw persoonlijke pagina.

Schadeloosstelling

U gaat akkoord om te verdedigen, schadeloos te stellen, en onschadelijk te beschouwen van Scheenbeschermers.nl, zijn officiers, directeurs, werknemers, agenten, vergunninghouders, en leveranciers van alle claims, verliezen, aansprakelijkheden, uitgaven, schade en kosten, inclusief, zonder beperking tot, advocaat kosten, die voortvloeien uit enige manier van uw User Generated Content, uw gebruik van de inhoud, uw gebruik van de website, uw gedrag in verband tot de Website of met andere Website gebruikers, of elke overtreding van de gebruiksvoorwaarden en elke wet of rechten van derden.

Aansprakelijkheid

Scheenbeschermers.nl zal er alles aan doen om te zorgen dat de website ten alle tijden volledig functioneel is. Hoewel wij niet kunnen garanderen dat de website vrij van fouten is. In het bijzonder, toegang tot de website kan worden onderbroken of geweigerd wanneer spoed of routine reparaties of onderhoud plaast vindt om nieuwe faciliteiten en diensten toe te voegen.

Verder, door deze website en/of subsites te gebruiken, gaat u akkoord dat Internet onderdelen gebruikt en vertrouwd op diensten, input en faciliteiten die niet onder de controle van Scheenbeschermers.nl vallen. Als Scheenbeschermers.nl geheel of gedeeltelijk word verhinderd of vertraagd in de uitvoering van een van zijn verplichtingen in het aanbieden van een bepaalde dienst, zal Scheenbeschermers.nl worden vrijgesteld van de prestaties zo lang als een situatie blijft bestaan.

Als doel van deze Voorwaarden en Regelingen, word de term ‘Overmacht’ gebruikt in alle manieren waarop de prestatie van Scheenbeschermers.nl wordt beïnvloed en alle obligaties in gevolg zijn van of toe te schrijven aan handelingen, gebeurtenis, omissies of ongelukken die buiten beïnvloeding zijn van Scheenbeschermers.nl in het bijzonder, maar niet zonder beperking, bevatten stakingen, lock-outs, andere industriële acties, echte of dreigende terroristische acties, civiele commotie, rellen, publieke wanorde, invasies, oorlog, dreiging of preparatie voor oorlog, brand, technische of elektrische storing, software, hardware of telecommunicatie of andere netwerkproblemen, onderbreking, verstoringen en defecten, explosies, stormen, vloedgolven, aardbevingen, bezinking, structurele schade, epidemieën, of andere natuurlijke of fysieke rampen, alle wetgevingen, regelgevingen, beheersing of beheersing van de overheid, rechtbank of andere competent gezag.

Scheenbeschermers.nl behoudt het recht voor beperking, opschorten, of beëindigen van uw gebruik of diensten wanneer zij geloven, in absolute discretie, dat u de Algemene voorwaarden heeft overtreden.

U gaat akkoord dat u Scheenbeschermers.nl verdedigt en al hun vennootschappen, directeurs, werknemers, informatieleveranciers, licentiegevers en licentienemers, agenten en partners, (collectief, de ‘schadeloosgestelde’), onschadelijk te stellen van alle aansprakelijkheids kosten (zoals, maar niet gelimiteerd tot, wettelijke prijzen en kosten), opgelopen door de Schadeloosgestelde in connectie tot alle claims vanuit enige breuk op de Algemene Voorwaarden. U zal zoveel als redelijk benodigd is meewerken met Scheenbeschermers.nl als nodig is, in verdediging tot alle claims. Scheenbeschermers.nl behoudt zich het recht, tegen eigen kosten, om de exclusieve verdediging en de controle van, voor welke kwestie te veronderstellen en u zult in elk geval geen kwestie zonder geschreven toestemming van Scheenbeschermers.nl regelen.

Klachten en Commentaar

Als u enige klachten of commentaren heeft over onze website of de producten geleverd door ons, neem dan graag contact op met Scheenbeschermers.nl en spreek met onze Klantenservice op het telefoonnummer getoond op onze websites of via onze email. Houd er a.u.b. rekening met dat wij tot 5 dagen nodig hebben om te reageren op uw commentaar.

Diversen

De algemene voorwaarden samen met onze Veelgestelde Vragen (FAQ) sectie en Privacy beleid en bevatten volledig begrip tussen Scheenbeschermers.nl en u. Geen advies, gesproken informatie of schriftelijk verkregen door u via of van de website of van gesprekken met medewerkers zullen dan werken om deze voorwaarden te ontbinden. Deze algemen voorwaarden blijven altijd behouden.

De Algemene Voorwaarden samen met onze Veelgestelde Vragen (FAQ) sectie en Privacy beleid en alle contracten zorgen dat het voordeel voor de succesnemer of gevolmachtigden van Scheenbeschermers.nl is.

Email beschrijving

In de situatie waar Scheenbeschermers.nl u de optie geeft om lid te worden van zijn email diensten welke u op de hoogte houden van nieuws en informatie die volgens ons interessant voor u zijn, zal uw gebruik hiervan en gebruik via de email service onder de Algemene voorwaarden vallen.

Website Gebruik Restricties

U mag de Inhoud voor uw eigen niet-commerciële doeleinden gebruiken om deel te nemen aan de website of om een aankoop te plaatsen voor producten van Scheenbeschermers.nl. Ieder ander gebruik is verboden tenzij schriftelijk overeengekomen met Scheenbeschermers.nl. U gaat akkoord geen veranderingen of verwijderingen van eigenaarschap notities van materialen die zijn gedownload of geprint van de website. U gaat akkoord niets te veranderen, kopiëren, vertalen, uitzenden, presenteren, op display zetten, distribueren, herproduceren, herpubliseren, downloaden, posten of verkopen van al het Intellectuele Eigendom Of Inhoud dat te vinden is op de Website, inclusief het door Gebruikers gecreëerde Inhoud, zonder geschreven toestemming van Scheenbeschermers.nl, tenzij het uw eigen creëerde gebruiksinhoud is dat u legaal op de website heeft geplaatst. U gaat akkoord geen data mining, robots, scraping of soortgelijke data verzamel methodes te gebruiken. Niets in deze gebruiksvoorwaarden mag worden gezien als het verlenen van een licentie van intellectuele eigendomsrechten aan u.

Beperking van Aansprakelijkheid

Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, kunnen geen van Scheenbeschermers.nl, noch een van hun respectievelijke bestuurders, werknemers, gelieërde bedrijven of andere vertegenwoordigers aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade dat voortvloeit uit of in verband met het gebruik van, of het niet kunnen gebruiken, de materialen en / of faciliteiten of diensten die worden aangeboden via deze website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, verlies van gegevens, inkomen, winst of kansen, verlies van of schade aan eigendommen en claims van derden. Zelfs als Scheenbeschermers.nl op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van een dergelijk verlies of schade of dit verlies of deze schade redelijkerwijs kon worden voorzien. Als deze clausule niet afdwingbaar is geheel of gedeeltelijk in enig rechtsgebied als gevolg van relevante wetten, dan zal in geen geval Scheenbeschermers.nl totale aansprakelijkheid jegens u voor alle schade, verliezen en vorderingen (hetzij in contract, onrechtmatige daad (met inbegrip van, maar niet beperkt tot nalatigheid), of anderszins) hoger zijn dan het door u betaalde bedrag, indien van toepassing, voor de toegang tot de website.

Fraude preventie

Om credit/debit Card fraude te voorkomen kunnen we een verzoek indienen voor aanvullende informatie indien we ons zorgen maken om uw order. Deze aanvullende informatie zal bewijs zijn van adres of gewoon een conversatie waarin wij onze zorg met je bespreken.

Scheenbeschermers.nl zal een order nooit annuleren of accepteren zonder contact met de klant, tenzij wij er zeker van zijn dat de order echt geplaatst is door de kaarthouder.

Ieder detail dat als frauduleus wordt bevonden, wordt doorgegeven aan de Politie. Creditcard fraude is illegaal en wij werken samenwerken met binnen en buitenlandse politie en preventie diensten om overtreders te vervolgen volgens het wetboek van strafvordering.

Indien uw vragen heeft omtrent ons fraude preventie proces, of in een zaak verwikkeld bent die informatie verijst van een specifieke transactie, neem dan alstublieft contact met ons op.

Garantie ontkenner

Scheenbeschermers.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor alle Gebruikers Gegenereerde Inhoud of andere Inhoud die op de website gepost is voor alle aanvallende, onwettelijke of verwerpelijke inhoud die u misschien bent tegengekomen op de Website. De Website, Gebruikers Gegenereerde Inhoud, Inhoud, en de materialen en producten op deze website zijn verstrekt ‘ZOALS ZIJ KOMEN’ en zonder enige vorm van garantie. Zoveel mogelijk van de wetgeving, Scheenbeschermers.nl ontkent alle garanties, uitgedrukt of impliceert, inclusief, maar niet gelimiteerd tot, Geïmpliceerde garanties van titels, verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet fraudeerbaar. Scheenbeschermers.nl kan niets garanderen en doet geen beloften voor specifieke resultaten van de Website. Scheenbeschermers.nl zegt noch te garanderen dat de website ononderbroken of fout-vrij is, dat alle fouten gerepareerd zijn, of dat deze Website of de server die de Website creërt vrij van virussen of andere schadelijk programma’s is. Tot het maximum dat de wetgeving toelaat, maakt Scheenbeschermers.nl geen garanties of representaties omtrent het gebruik van materialen of Inhoud binnen de website in termen van precisie, accuratie, adequatie, bruikbaarheid, betrouwbaarheid, of anders. U begrijpt en gaat akkoord dat u inhoud download of anders verkrijgt (inclusief alle mobiele klanten) op eigen risico, en dat u zelf verantwoordelijk bent voor schade die verricht word op uw mobiel of computer systeem, verlies van data of een andere manier van schade die verricht kan worden. Scheenbeschermers.nl behoudt zich het recht om veranderingen aan alle inhoud en andere artikelen die gebruikt zijn in de Website op elk moment van de dag zonder dit te laten weten. Sommige staten hebben geen limitaties van uitsluitingen van garanties, dus de bovengenoemde limitaties hoeven niet persee voor u van toepassing te zijn.

Regerende Wet

Scheenbeschermers.nl behoudt zich het recht om met enige discretie uw account te beëindigen, uw profiel te verwijderen en al uw Gebruikers Gegenereerde Inhoud , en uw gebruik te limiteren van alles of delen van de website voor wat voor reden dan ook, zonder dit te laten weten, en zonder aansprakelijkheid aan u of iemand anders. Scheenbeschermers.nl behoudt zich ook het recht om gebruikers met een bepaald IP-adres te blokkeren en toegang tot de website daardoor te wijzigen. U kan altijd uw account zelf beëindigen door te klikken op ‘de-activeer account’ knop in de Account Aanpassingen. U begrijpt en gaat akkoord dat bepaalde delen van uw Gebruikers Gegenereerde Inhoud blijft bestaan zoals wat er getoond word rondom uw profiel, in actieve feeds, in andere delen van de website, of op speciale platforms (zoals Facebook en Instagram), kunnen blijven bestaan op de website of op andere social platforms zelfs nadat uw Gebruikers Gegenereerde Inhoud verwijderd of beëindigd is. Deze Gebruiksvoorwaarden blijven van kracht zelfs nadat uw account beïndigd is. De Gebruiksvoorwaarden in relatie tot Intellectuele Eigendommen, de schadeloosstelling, de Ontkenning van de Interactie van de Gebruiker, de Ontkenning van de Garantie, de Beperking van Aansprakelijkheid,Diversen, deelbaarheid en de termijnen die door hun aard kunnen bestaan en zullen na beëindiging blijven bestaan.

Overmacht

Scheenbeschermers.nl is niet aansprakelijk voor het niet kunnen uitvoeren van verplichtingen door storing wanneer deze een gevolg is van handelingen van de Natuur (Waaronder brand, overstroming, aardbevingen, etc).